Egészség2017-04-23T21:19:50+00:00

Tudja a választ a következő kérdésekre?

Azaz, ha Önnel váratlan tragédia történik, és meghal vagy súlyosan megsérül, akkor…

  • ki fizeti ki családja közüzemi és egyéb számláit, a lakáscélú vagy szabad felhasználású hitelek aktuális törlesztő részleteit?
  • ki viszi tovább a családi vállalkozást?
  • ki fizeti a továbbiakban a nyugdíj célú vagy a gyermekei részére szóló megtakarításokat?
  • ki fizeti ki a bevásárlásokat, a gyerekek különóráit, az autó fenntartás költségeit, stb.?
  • ki fizeti ki a temetés és az esetleges örökösödési illeték költségeit?
  • ki fizeti ki az Ön ápolásához szükséges szolgáltatások díját?

VÉDELEM JÖVEDELEM KIESÉS ELLEN >>

Ha valaki anyagilag függ Öntől, akkor valószínűleg szüksége van életbiztosításra!

Van pár olyan élethelyzet is, amikor a családoknak sokkal inkább szükségük van életbiztosításra, mint bármikor máskor, illetve át kell gondolniuk az életbiztosítási igényeket. Ilyen, ha valaki házas, vagy hamarosan megházasodik, ha gyermeke születik, ha kirepülnek a gyermekei, ha egyedülállóként gondoskodik másokról, ha változik a munkája, a munkahelye, vagy ha hitelből lakást, vagy házat vásárol.

Az Ön családjában ki az “arany tojást tojó tyúk”?

Tudja már hogyan pótolja a kieső bevételt, ha Önnel történik valami váratlan?

Életünk során előfordulnak akaratunkon kívüli események, amelyek kimeneteleként nem mindig garantálható, hogy szeretteinkkel maradhatunk. Fontos, hogy a megváltozott körülmények között is megfelelő pénzügyi hátteret biztosítsunk családunk számára. Ez megnyugvást jelent önmagunknak, családunknak pedig pénzügyi kényelmet arra az esetre, ha a legrosszabb bekövetkezne.

Nézzük ez mit jelent gyakorlatban! Ön egy sikeres vállalkozó és családja a gondtalanul él, gyermekei és partnere anyagi biztonságban van. Nem jelent gondot évente akár kétszer két hétre nyaralni, telelni menni. A havi jövedelemből akár félre is tudna tenni. Mi az amit ekkor érez? Minden rendben és velem nem történhet semmi. Tudta, hogy váratlan események mindenkivel történhetnek? A vállalkozás a gazdasági környezet változása miatt kevésbé működik jövedelmezően. Egészsége a sok és fárasztó munkától megromlik. Balesetet szenved. Nem várt betegség üti fel fejét szervezetében. Ön meghal.

Hogyan változik a család élete ezután? Fenn tudják tartani az eddigi életszínvonalat? A harmónia megmarad a családban? Számtalan kérdés, amelyre csak Ön tudhatja a választ.

Vásárol egy új autót. Köt rá biztosítást? Ha megsérül, ha megrongálják, ha ellopják a biztosító anyagi kárpótlást nyújt Önnek.
Amikor Önnel történik valami ki nyújt segítséget?

A válasz nem más, mint a biztosító. Családja és saját maga érdekében gondolja végig, ki az “arany tojást tojó tyúk” a háztartásban? Eladná a kockázatát?

Balesetek bárkivel történhetnek. Hogyan készülhetünk fel egy esetleges baleset anyagi kihívásaira?

Olvasson tovább >>

Hogyan szerezhetünk pénzügyi védelmet a 32 leggyakrabban előforduló betegség esetére?

Olvasson tovább >>

A szuperhősöknek is szükségük van egy erős védelmezőre.

Olvasson tovább >>

Utolsó bejegyzések

Ön takarékoskodik nyugdíjas éveire? – Magyarországon mindössze minden ötödik ember takarékoskodik a nyugdíjas éveire

Ön takarékoskodik nyugdíjas éveire? – Magyarországon mindössze minden ötödik ember takarékoskodik a nyugdíjas éveire A három jellemző nyugdíjcélú megtakarítás közül a nyugdíjbiztosítás volt képes növekedésre az elmúlt

“Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.”
(Közmondás)
“Életünk első felében az egészségünket áldozzuk fel a pénz megszerzéséért, a második felében a pénzünket áldozzuk az egészség visszaszerzéséért. És közben megromlik az egészség, és eliramlik az élet”
(Voltaire)
Go to Top