Project Description

A gyermekeink élete legyen könnyebb!

Amikor gyermekünk születik boldog és széles mosollyal térünk haza, hogy most már mi is egy elit klub tagjai lettünk. Ezután jönnek a fogadalmak. Sokat foglalkozom a gyerekkel, nem veszek meg minden apróságot, az én gyermekem nem fog az áruház közepén egy újabb játékért hisztizni, és sorolhatnánk még. Azonban eltelik egy hét és a gyermek minden rezdülésére ugrunk. De nem baj, nyugtatjuk magunkat, még kicsi és mindent meg kell neki adni, ami a fejlődéséhez szükséges. Eltelik egy hónap és még mindig nem kezdeti elképzelésink szerint cselekszünk. Aztán eltelik egy-két év és rájövünk benne vagyunk a csapdában. De ez miért is lenne baj? Hiszen a tervünk az  volt, hogy számára egy könnyebb és élhetőbb életet biztosítsunk.

Könnyebb és biztosabb. Anyagilag, egzisztenciálisan. Ehhez nincs más dolgunk, mint az általunk használt normák átadása és az anyagi biztonság megteremtése felnőtt korára. Ne arra gondoljunk, hogy mindent megvásárolunk gyermekünk részére, hanem arra, hogy megtanítjuk Őt dolgozni, gondolkodni, gazdálkodni. Gazdálkodni a rendelkezésre álló szellemi és anyagi forrásokkal.

Már a születéskor fel kell készülnünk, hogy mit is szeretnék neki nyújtani a felnőtté válás kapujában. Szeretnék támogatni a tanulmányait? Szeretnénk segíteni neki a lakásvásárlásban? Szeretnénk a családalapításban segíteni? Ha ezt már tudjuk akkor meg kell állapítani, hogy ehhez mennyi idő áll rendelkezésemre!? Ezután meg kell határozni, hogy mekkora összegű anyagi támogatást szeretnénk Neki adni!? Nem is olyan egyszerű, ugye? Azt gondolom, hogy minden szülő ezen kérdések megválaszolásával, megtervezésével lép a tudatos, PROFI szülő képébe, és ezután úgy vághat neki a nevelésnek, hogy lesznek benne buktatók és nehézségek, de már az elején hozott egy döntést, amiben gyermekét tartotta szem előtt és lépéseket tett a felnőtté válás rögös útjának kisimítására. Az Ön szülei megalapozták a pénzügyi életét? Ma már számos lehetőség áll rendelkezésünkre, amivel segíthetjük gyermekeinek tudatossá válni a pénzügyek terén. Segítsük, tanítsuk őket!

Amennyiben Önnek segítségre van szüksége a megfelelő befektetés kiválasztásra segítünk Önnek. Keressen minket bizalommal!

SZERETNÉK ERRŐL TÖBBET MEGTUDNI>>