Project Description

Szuperhősöknek is szükségük van védelmezőre?

A legfontosabb dolog az életben gyermekeink biztonsága. Ezzel minden szülő egyetért, mégsem gondol arra, hogy mennyi pénzre és türelemre lesz szükséges egy baleset vagy betegség esetén. Egy szülőnek a gyermek anyagi és lelki védelme nem egy termék, hanem egy filozófiai, társadalmi megközelítés – FELELŐSSÉGTELJES gondolkodás.

Ma Magyarországon az emberek leggyakrabban az autójukra, az ingatlanukra kötnek biztosítást. Talán kötnek csak a saját életükre, valamint a későbbi életük biztosítására (például a nyugdíjra). Viszont a gyermekeinkkel kapcsolatos kockázatok kivédésére nem készülünk fel. Miért?

Milyen lehetőségei vannak egy szülőnek? A gyermekek – akár a felnőttek – mindennap rengeteg veszélynek vannak kitéve, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy kéz vagy lábtörés gyerekkorban nem ritka eset. A különböző fertőző betegségek – főleg kisebb korban – akár hetekre is kivehetik a szülőket a munkából. Ugye azt tudjuk, hogy a gyermek védelmének záloga a szülő védelme és biztonsága. Már egy rövidebb kórházi tartózkodás is sok extra kiadással jár és a rehabilitáció is rengeteg időt és energiát emészt fel. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre nagyon nehéz felkészülni és a legtöbb ember számára a lehetőségek is limitáltak. Mihez és kihez tudunk fordulni? Hozzányúlhatunk a más célra félretett pénzekhez, ha ilyen megtakarításunk nincs, akkor drága gyorshiteleket  veszünk fel. Esetleg több munkát vállalunk, vagy kölcsönkérhetünk a családon belül. Vagy időben gondoskodunk gyermekünk megfelelő anyagi és érzelmi biztonságáról és felkészülünk a mindennapi veszélyekre. Ezek nem terhelik meg a család életét olyan nagy mértékben, mint amekkora előnyt jelentenek a váratlan esemény bekövetkeztekor. A szülők gondoskodhatnak balesetből eredő kórházi költségek fedezetéről, de igaz ez egy betegségből eredően ápolásra szoruló gyermek esetére is. A legnagyobb gondot egy szülő számára a gyermek betegsége jelenti. Hova és kihez forduljak, milyen gyógyszer segíthet, hol találok megfelelő orvost, hogyan oldjam meg az iskolában kiesett idő pótlását? Ilyen és ehhez hasonló kérdések minden szülőnek megfordultak már a fejében. A kialakult helyzetben mekkora segítséget nyújthatna, ha szakértő segítséget hívhatnánk a hét minden napján, napi 24 órában? Megfizethető az a segítség, amelyben egy felkészült csapat segít megszervezni a gyermek részére egy szakorvosi vizitet, vagy komoly baj esetén akár külföldi orvosi szakvéleményt is összeállít? Gyermeke mennyivel korábban felépül egy tragédia után, ha a traumát egy képzett pszichológussal is meg tudja beszélni? Manapság mennyi időt kell várni egy diagnosztikai vizsgálatra?
Ezek a szolgáltatások elérhetőek és nem terhelik meg a szülőket, amennyiben előre gondoskodunk meglétükről és nem a legnagyobb bajban kezdjük el keresgetni.

A baleset vagy betegség váratlan, nem tervezhető esemény. Kivédeni nem lehet, de anyagilag felkészülni rá ige. Van olyan átfogó szolgáltatás, ami a gyermekere leselkedő kockázatokra nyújt egy komplex, koncepcionális megoldást. Ennek lényege, hogy irányításunk alatt tartsuk pénzügyeinket és csökkentsük az érzelmi terhet.

Készüljünk fel időben és további összegek befektetésével akár felkészülhetünk az ápolás idejére kieső jövedelmünk pótlására is! Kérje ingyenes segítségünket!

SZEMÉLYES TANÁCSADÁST KÉREK >>