[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_code]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[/fusion_code][fusion_text]

Mi befolyásolja jelen és jövőbeli pénzügyi helyzetünket?

[/fusion_text][fusion_text][fusion_dropcap color=”” boxed=”yes” boxed_radius=”50%” class=”” id=””]J[/fusion_dropcap]elenlegi pénzügyi helyzetünk a korábbi pénzügyi döntéseinkből alakul ki. Ha nem vagyunk elég körültekintőek, és a múltban nem hoztunk túl jó döntéseket, akkor valószínűleg most sem vagyunk túl jó helyzetben pénzügyileg. Igaz ennek a fordítottja is, ha eddig PROFI és jól átgondolt döntéseket hoztunk, akkor most jó anyagi körülmények között élünk.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem hibázhatunk, hiszen mindenki követhet el hibákat és elfordulhatnak váratlan események is. Fontos azonban felismernünk az elkövetett hibákat, hogy a jövőben nem kövessük már el őket és tudatosan formáljuk pénzügyeinket. Akik még nem hoztak rossz döntést, azok továbbra is tanuljanak mások hibáiból![/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”0″ padding_bottom=”30″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”yes” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_6″ last=”no” spacing=”no” center_content=”yes” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_fontawesome icon=”fa-quote-left” circle=”yes” size=”large” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” rotate=”” spin=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”center” class=”” id=””/][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”5_6″ last=”yes” spacing=”no” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

Okos ember a más kárából tanul! – tartja a közmondás is

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Most lássuk az elkövethető hibákat, hogy tanulhassunk belőlük!

 

 • Nem vezetem a havi költségvetésemet, mert nincs rá időm!

  Havi, heti költségvetést vezetni azért jó, mert így vehetjük észre azokat a megbújt tételeket, amikre sokat áldozunk, és ezért érdemes lenne átalakítani a havi kiadásainkat.
  Az első hónapokban akár sokként is érhet bennünket, hogy mennyi felesleges dologra adunk ki pénzt, amit aztán csökkenthetünk vagy akár meg is szüntethetünk.
  Fontos, hogy a párkapcsolatban élők közösen is fordítsanak időt a háztartás költségvetésének vezetésére.
  Tehát FONTOS, hogy az IDŐHIÁNY nem lehet MENTSÉG, hiszen heti több tíz órát töltünk el a számítógép, vagy a TV előtt, ezért az a pár óra nem is tűnik olyan soknak a költségvetésre.

 • Mindenki ért a befektetésekhez!

  A szomszéd, a barát, a család… mindenki tudja a legjobbat, legjövedelmezőbbet. De rendkívül fontos, hogy csak és kizárólag olyan befektetésbe vágjunk bele, aminek értjük a működését, amit mi magunk is tudunk kezelni. A saját megérzésünk és mások véleménye nagyon fontos, de előfordulhat, hogy ezek hibásak, tehát nem támaszkodhatunk rájuk 100%-ban. Ismernünk kell a tényeket, a mozgatórugókat, a piaci környezetet, a meghatározó szereplőket, és hogy ezek milyen viszonyban vannak egymással és hogyan illeszkednek a saját elképzelésinkbe. Ha ezeket nem ismerjük, vagy nem teljesen ismerjük, akkor válasszunk magunkat PROFI pénzügyi partnert, aki segít eligazodni az útvesztőben, és segít menedzselni befektetéseinket.
  Fontos, hogy pénzünket többféle befektetésben tartsuk, hiszen itt is érvényesül az elv, miszerint semmit ne tegyünk fel egy lapra.

 • Mert megérdemlem!

  Gyakran esünk csapdába és a pénzt jutalomként értékeljük, melynek következtében nem fordítunk figyelmet kiadásainkra. Ez a hozzáállás abszolút nem segít minket hozzá, hogy tudatosak legyünk pénzügyeinkben.
  FONTOS, hogy csak MAGUNKNAK tudjuk a pénzügyi biztonságot és szabadságot megteremteni!
  Tehát ha az egyik hónapban azt mondjuk, most odafigyelünk és tudatosan élünk, de az azt következő hónapban elengedjük magunk, mert mi ezt megérdemeljük, akkor nem jutunk előbbre, megragadunk egy szinten, ahonnan nem tudunk előre lépni.
  Jegyezzük meg, hogy a luxusdolgok birtoklása csak pillanatnyi örömforrás, míg a megtakarítás hosszú távon tudja az örömöket megtartani.

 • Még fiatal vagyok, még ráérek félretenni (a lakásra, a gyermekem tanulmányaira, a nyugdíjamra)

  Bármelyik élethelyzetről beszélünk általánosan elmondhatjuk NEM LEHET ELÉG KORÁN ELKEZDENI.
  Sok ember esik abba a hibába, hogy van még ideje félretenni céljai megvalósításához. Ez hiba, mert minél korábban kezdjük annál kevésbé terheli meg mindennapjainkat a félrerakott összeg. Hiszen gondoljunk bele, ha 35 évesen elkezdünk takarékoskodni az álomnyugdíjra, akkor havonta sokkal kisebb összeget kell félretennünk a cél eléréséhez, hiszen még hosszú idő van hátra, hogy kamatozzon a félretett pénz.
  Gondoljuk ezt végig és tegyünk már ma a holnapért!

 • Végül de nem utolsó sorban a legnagyobb a tévhit – Velem úgysem történhet semmi váratlan!

  A váratlan események legfőbb sajátossága, hogy nem számítunk a bekövetkezésükre. Természetesen bízhatunk, hihetünk benne, hogy nem történik semmi, de fel kell készülnünk a vészhelyzetekre.
  Egy család életében elengedhetetlenül fontos, hogy a családfenntartó szerepben lévő fél bebiztosítsa magát és ezáltal családját a váratlan események ellen. Sajnos előfordulhat, hogy elvesztjük munkánkat, balesetet szenvedünk, vagy elvesztjük egyik családtagunk.
  Jobb félni, mint megijedni!

 

Kérjük amennyiben Ön is anyagi függetlenségben, biztonságban szeretne élni, de nem tudja merre induljon keressen minket bizalommal. Segíthetünk?[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_code]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[/fusion_code][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]