Miért pont nyugdíjbiztosítás?

5

érv miért kössünk nyugdíjbiztosítást

 

 1. Évente, akár 130 000 forinttal többet ér!
  Mivel az állam önmagában képtelen a nyugdíjbiztosítási rendszer fenntartására, így adójóváírással támogatja a nyugdíj célú megtakarításokat. Így minden nyugdíjbiztosítás esetén az éves díj 20 %-a, maximum 130 000 Ft adójóváírás formájában visszaigényelhető a befizetett SZJA összegéből. A maximális kedvezmény 650 000 forint éves díj esetén érhető el.
 2. Megvéd a nyugdíjkorhatár emelkedésétől
  Minden esetben a szerződéskötéskor érvényes nyugdíjkorhatárt veszi figyelembe. Jelenleg ez 65 év. A szerződésem a 65 éves koromban lejár és rendelkezésemre áll az addig felhalmozott tőke és hozamai, attól függetlenül, hogy a nyugdíjkorhatár egy év múlva 67, 68 vagy 70 évre
 3. Nem csak a nyugdíjba vonuláskor fizet
  Abban az esetben is teljesít a biztosító, ha legalább 40%-os rokkantságot szenvedünk, illetve halálunk esetén a szerződésben meghatározott személynek, vagy a törvényes örökösünknek kifizeti a szerződésünk aktuális értékét.
 4. Független az államtól
  Pénzünk egy biztosítónál nagyobb biztonságban van, mint egy banknál. A nyugdíjbiztosításokat forgalmazó társaságok, olyan intézmények, amelyek 150-200 éve stabilan működnek, így nem kell félnünk attól, hogy államosítás alá kerülnek. Nem kell félnünk továbbá attól sem, hogy a magánnyugdíj pénztárak sorsára jutnak, hiszen ebben az esetben a befizetéseinkhez az állam semmilyen módon nem férhet hozzá.
 5. Rugalmas szerződések
  Előre nem látható nehezebb időszakok esetén a díjfizetésünk szüneteltethető, vagy akár a szerződésünk díjmentesíthető. Ezen lehetőségek alkalmazásával megtakarításunk veszteség nélkül megtartható.
  Ha minden kötél szakad, akkor állami támogatást visszafizetése után, valamint a támogatást terhelő 20 % büntető kamat után az általunk befizetett összeg fel is vehető, a megfelelő visszavásárlási feltételek mellett.

Ne keressünk indokokat miért ne, inkább keressünk okokat, hogy miért igen!

Szeretnénk, ha mindenki úgy hozna döntést, hogy tisztában van a költségekkel, a hozamokkal, valamint a feltételekkel, tehát ismeri a szerződésének minden betűjét, ezért minden tanácsadás alkalmával törekszünk ügyfeleink teljes körű tájékoztatására, illetve befektetési tanácsokkal látjuk el Őket.

Érdekel a téma >>