Miért a gyermékenek kell kifizetni az Ön lakáshitelét, ha Önnel történik valami?

Belegondolt már abba, hogy ki fogja kifizetni az Ön lakáshitelét, ha Önnel bármi rossz történnik? Ugye még nem. Sajnos a nyugalmi állapot nem tart örökké. Ha pedig valami történik az ember életében az általában rossz felé viszi a  család életét.

Rohanó életünkben minden a pénz körül forog. Többet tanulunk, hogy jobb állasunk legyen. Többet dolgozunk, hogy jobb színvonalon éljünk. Mindezek mellett, azonban nem foglalkozunk magunkkal többet.

Először is befejezzük az iskolákat, megkeressük a legjobb állást, veszünk egy lakást, amit aztán berendezünk, beszerzünk egy autót és utána jó esetben családot alapítunk. Mire ide elérkezünk gondoljuk végig, hogy mekkora anyagi teher van a vállunkon? Mindennapi kötelességünk teljesítéséhez egyre többet és többet dolgozunk. A család gyarapszik. De ki gondol arra, hogy ez a “töretlen” felfele ívelő pálya egyszer csak megszakad?

Tegyük ezt most meg!

János 35, Sára 32 éves. Két pici gyermekük van, Zsófi 7, Misi 5 éves. Mindketten dolgoznak, János bruttó bére 310 000 Ft, Sáráé 220 000 Ft. Nettóban 231 150 és 164 100 Ft-ot utal a munkáltatójuk a számlájukra. 6 évvel ezelőtt (2010-ben) vásároltak egy lakást, melyre 10 millió Ft hitelt vettek fel, 15 éves futamidővel. Havi törlesztő részletük  85 000 Ft.
Sajnos János egy véletlen folytán autóbaleset szenved. Kiesik a munkából 6 hétre. Ekkor van-e a családnak fedezete a további életre. Hitel, mindennapi költségek…
Sajnos Sárának gyógyíthatatlan betegsége van, korábbi bérének töredékét kapja. Hitelük összege nem változik, kiadásaik növekszenek.

A fenti példánkban a legrosszabbat még el is kerültük, de bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet! Gyermekeink miért kezdjék felnőtt éveiket azzal, hogy még szülei adósságát róják?

Gondoljunk előre a váratlan helyzetre! A jelenben élünk, de céljaink a jövőben vannak.

2016-11-01T10:39:30+00:00

One Comment

  1. BELLA ALBERT november 4, 2016 at 10:44 de. - Reply

    Helló,
    Én asszony Bella Albert, a privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szüksége van egy hitel sürgősen ki fizeti az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy fokozza az üzleti? Meg kellett volna utasítani a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? keres többet, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi pénzt adnak kölcsön az rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti egy 2% -os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi az a megbízható és a kedvezményezett segítséget, és lesz hajlandó felajánlani a hitel. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen:
    (Bellaalbert6@gmail.com)

Leave A Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Megosztás